WE WELCOME YOU TO EFORIE NORD IN ROMANIA DURING SUMMER !

WE WELCOME YOU TO EFORIE NORD IN ROMANIA DURING SUMMER !
The second largest Romanian seaside resort

Bun venit!

PÅ NORSK

Velkommen til vårt gjestehus på den rumenske riviera!

Du kan se en egen spesiell presentasjon av Eforie og oss også her i adobe-format

Vårt lille feriepartadis befinner seg i et rolig område i den rumenske badebyen Eforie Nord i Romania. Vi vil at alle som besøker oss skal trives og vi mener at familier med småbarn vil trives ekstra godt hos oss. Gjestekjøkken og utegriller og sommerkjøkken står til alles disposisjon. Ungene har også en trampoline i hagen de kan bruke.

Alle rom har bad,wc, AC, TV og gratis internett. Tre av rommene har balkong. Alle badene er renovert denne vinteren. Vi har byens beste madrasser i alle sengene på alle rom.

Vi tillater ikke røyking inne, hverken på rommene eller fellesområdene inne, men på balkonger og på utearealene selvfølgelig. Utsjekking er vanligvis 11:00 og innsjekking 12:00. Andre tider må avtales klart med resepsjonen.
Vi forlanger allminnelig ro kl 23 om kvelden og dette er også loven i Romania..

Fra Vila Solway kan dere gå til alle strendene i Eforie Nord på en kort halvtime. De nærmeste på 15 min. Det samme med sentrum i byen. Vi kan ordne transport lokalt og henting på flyplassene i Bucuresti eller Constanta om dere ønsker det. Priser og tider avtales i hvert enkelt tilfelle.

Vi kan også lokalt anbefale og hjelpe til med besøk hos frisører, tannleger, manikyr, pedikyr, tatovering og diverse spa-behandlinger. Spør gjerne om dette før ankomst. Angående dykkerkurs, fallskjermhoppskole og andre mer avanserte aktiviteter, skriv til oss et par uker før ankomst. Som rumenerne sier: Alt er mulig i Romania.

Vi kan også sette dere i kontakt med engelsk- og skandinavisktalende guider til shopperunder i Constanta, vingårsbesøk og historiske minnesmerker.

Bestilling på engelsk og rumensk: solwaystaff@gmail.com
Bestilling på norsk: vilasolway@gmail.com 

Bestilling på telefon pre-season, rumensk og engelsk: + 40 76 475 7074. Her svarer Ady som er vår ansatte om sommeren
Bestilling på norsk, kun booking: + 47 906 04 021

VELKOMMEN TIL OSS!
KOM SOM EN GJEST, DRA SOM EN VENN.

Solveig og Audun.DEN RUMENSKE RIVIERA

DEN RUMENSKE RIVIERA
Vi hjelper deg til å oppleve hele den rumenske Svarthavskysten under ditt opphold hos oss

VISIT ROMANIA

VISIT ROMANIA
Vi samarbeider med det eneste rumenskeide reisebyrået i Norge, VISITROMANIA.NO i Oslo. Du kan også bestille opphold hos oss gjennom dem.

REISEMÅTER

REISEMÅTER
Ryanair, Blue Air og Wizz Air vil i 2017 etablere en rekke nye innenlandske flyruter med Europas laveste flybilletter innenlands. Vi følger med på dette og vil infomere om eventuelle billigruter til Constanta som er vår nærmeste lufthavn