WE WELCOME YOU TO EFORIE NORD IN ROMANIA DURING SUMMER !

WE WELCOME YOU TO EFORIE NORD IN ROMANIA DURING SUMMER !
The second largest Romanian seaside resort

Bun venit!

LIMBA ROMANA - VILA SOLWAY

Vila Solway este situata intr-un loc linistit de pe litoralul Romanesc in statiunea Eforie Nord,chiar la intrarea in oras cum vi dinspre Constanta.

Noi suntem vecini cu multe alte pensiuni si chiar cu un hotel ce are la dispozitie piscina pentru turisti.
In aceeasi zona mai gasim si multe alte magazine,cafenele si faimosul spa detinut de hotelul Mirage. Acesta, precum si plajele din zona sunt doar la 5 minute distanta fata de vila Solway.

De asemenea , pentru turistii care vor sa viziteze si alte orase,gasim aproape de noi si o statie de autobuz cu destinatia Mangalia sau Constanta.
Vila noastra dispune de 6 camere comfortabile ,3 dintre ele avand balcon . Acestea au toate aer conditionat,TV,baie si internet gratis prin wifi,iar paturile sunt echipate cu cele mai comfortabile saltele.
In bucatarie avem un frigider pus la dispozitie pentru toti oaspetii nostri.

Pe langa toate acestea,oaspetii pot sa se relaxeze preparand un gratar in gradina noastra sau pe terasa pe care o detinem.
La noi ,parcarea este absolut gratis si este chiar in fata pensiunii.

Nu permitem fumatul inauntru,nici in camere ,nici in bucatarie.Singurul loc permis este balconul sau in afara vilei.
In vara personalul nostru este alcatuit din Adrian impreuna cu sotia lui Andreea. Ei sunt disponibili 24/7.Orice problema sau sugestie trebuie adresata lor,acestia incercand sa faca tot posibilul sa rezolve inconvenienta.

La un pret rezonabil,noi te putem transporta de la aeroportul din Constanta sau Bucuresti.Pentru acesta,insa,este nevoie sa platesti in avans si trebuie sa ne anunti cu cel putin 3 zile inainte in caz ca ai nevoie de acest serviciu.

Tot odata,noi te informam in legatura cu cele mai bune servicii din zona;servicii de coafor,dentis,manichiurist,pedichiurist,etc.
Putem organizam, de asemenea si excursii turistice cu ghid in alte orase de pe litoral cum ar fi : Constanta,Histria,Murfatlar sau Mamaia.

Pentru orice nelamurire sau cereri ,suntem disponibili tot timpul la urmatoarea adresa de email: 
solwaystaff@gmail.com

TEL | 0764757074 

DEN RUMENSKE RIVIERA

DEN RUMENSKE RIVIERA
Vi hjelper deg til å oppleve hele den rumenske Svarthavskysten under ditt opphold hos oss

VISIT ROMANIA

VISIT ROMANIA
Vi samarbeider med det eneste rumenskeide reisebyrået i Norge, VISITROMANIA.NO i Oslo. Du kan også bestille opphold hos oss gjennom dem.

REISEMÅTER

REISEMÅTER
Ryanair, Blue Air og Wizz Air vil i 2017 etablere en rekke nye innenlandske flyruter med Europas laveste flybilletter innenlands. Vi følger med på dette og vil infomere om eventuelle billigruter til Constanta som er vår nærmeste lufthavn